Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

Zambete dulci

                       Tot acum pe la 3 luni am inceput sa ofer cu mare placere zambete tuturor.Pana acum zambeam foarte rar, dar incepe sa imi placa.Mai greu reusesc ei sa ma prinda in poze dar m-au surprins de cateva ori.


                       Sant tare vesel de felul meu si ofer zambete dulci cu mare placere. Si ceilalti imi zambesc la randul lor si eu tare ma mai bucur.Uneori chiar chicotesc tare dragalas.Nu-i asa ca sunt un scump? Cel putin asa spun mami si tati.

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

Normal ca esti un scump...un dulce...si ai niste ochisoriiii....mama mama....pup de la Nicol si mami pentru tine si mami a ta

Laura spunea...

mmultumim deea...va poopamsi noi cu mare drag....

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet