Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

Premergatorul

                                Si cum spuneam, luna asta am facut cunostinta cu premergatorul Si sant foarte incantat. La inceput recunosc sincer ca nu prea am stiut eu cum e treaba si mi-am canalizat atentia pe jucariile si zornaitorile lui.

                                Dar dupa cateva minute bune de joaca m-am plictisit de el si m-am impins de cateva ori in ideea de a face ceva miscare. Si am fost placut surprins: m-am deplasat! Singur! Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ce interesant!                              Va dati seama ca de atunci am o placere maxima sa ma plimb cu premergatorul. Si bineinteles ca ma supar cand ma ia mami atat de repede din el.Dar mi-a promis ca pe masura ce cresc ma va lasa mai mult.He he...tot eu am castigat!

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

Mai mai mai ce premergator frumos ai...esti un scump ...foarte bine ca ai "descoperit" ca premergatorul e pt deplasare...vino si la Nicol sa o inveeti ca ea nu stie decat joaca...si daca face pasi face inapoi....e rac si nu stiu eu??.....

Laura spunea...

lasa ca acusi invata si cristinica tainele premergatorului...are timp...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet