Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 8 februarie 2010

Primele 3 zile

                        Primele 3 zile le-am petrecut in maternitate, cum era si firesc. Am avut norocul sa nimerim intr-un salon in care mai era doar o mamica. Astfel am avut cat de cat mai multa liniste si discretie.

                         Desi colegul meu de salon era un plangacios si parea ca nimic nu-l multumeste, eu am fost tare cumintel si nepasator la toate zgomotele din jurul meu.Mi-am vazut de somnul meu, de papat, schimbat si atat.


                         Au fost 3 zile in care am dormit mult, am papat bine si in rest m-am jucat cu mami, mai veneau asistentele sa-mi faca baita, sa ma vada, sa ma consulte si inainte sa plecam acasa mi-au facut primul vaccin. A zis mami ca m-au laudat asitentele ca nu sunt plangacios si am suportat vitejeste acul.

2 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ spunea...

Dragul de tine ... Sa cresti mare , voinic si sa ramai la fel de curajos fata de toate obstacolele care iti ies in cale ...

Laura spunea...

multumim lore...la felsi lui david...si tuturor bebeilor...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet