Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

Suzik

                          Da...mare aventura cu suzeta...nu imi place deloc. Asa se mai chinuie mami sa ma obisnuiasca sa o accept si eu nu si nu.Daca nu curge nimic....pai cum sa-mi placa?Pai tocai si tocai de cateva ori si daca vad ca nu iese nimic normal ca ma enervez si o refuz. Tot mai bun e biberonul.Nu credeti?
                          Ufff..si nu stiu cum a facut mami ca asa mai insista....nu se lasa deloc. Si a cam inceput sa ma pacaleasca prin somn.Mai incearca un pic cu biberonul si iar imi da suzik...si eu totcai cat tocai pana ma prind de smecherie si iar o arunc. Si mami de la capat - iar imi da biberonul, iar suzik....eeeee....dar tot nu o primesc cu placere. Poate mai incolo.

3 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

te faci tu mare si nu va mai insista mami...

tweety'lik cristinik spunea...

hehe....te inteleg...am si eu o smechera ca tine...cand era micuta nu vroia suzi daca vedea ca nu curge nimic...am pacalit-o pana la urma...

Laura spunea...

asa e...ii pacalim noi acum si dup-aia ne chinuim sa-i facem sa renunte la suzik...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet