Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
sâmbătă, 6 februarie 2010

Primii dinti

                      Dupa 4 zile de nervi, plansete, agitatie, febra, dureri si trezit din somn cu tipete de durere au aparut si primii dinti. Pe 28 ianuarie 2010 mi-au iesit primii doi dinti.In astea 4 zile dinainte am mancat foarte prost fata de cum pap eu de obicei si am vrut mai mult lichide.Nu-i de mirare ca m-am chinuit atat. Nu a iesit un dinte ci doi.
                      La prima impresie zgarie putin ca dintii unei panze bomfaier.Dar pana spre seara se simteau destul de bine.Primii 2 dinti de jos au iesit. Acum ii asteptam pe restul.Si ca sa vedeti cat de afectat sunt va pun si poze:

                  

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet