Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
joi, 11 februarie 2010

In vizita

                   Prima vizita la strabunica a fost tare interesanta. Mai tot drumul am dormit si am fost foarte cumintel.Era foarte cald afara si pana am ajuns la Pascani m-am odihnit destul de mult.Abia asteptam sa o cunosc pe strabunica. O iubesc tare mult si ea ne iubeste mult pe noi si se vede asta de fiecare data cand ajungem acolo.

                  Mi-a placut sa stau la aer si sa ma uit cum ceilalti fac gratarul, rad, glumesc si vorbesc de mama focului. Doar soarele ce ma mai deranja uneori dar m-am obisnuit si cu asta.A fost foarte frumos si am chicotit tare mult cu strabunica si am ras la ea de parca o stiam de mai demult.Este o persoana minunata pe care ne  bucuram de fiecare data s-o vedem.
        

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi...ce micut erai ....acum esti un adevarat barbatel,un cavaler frumos si dulce care se lupta cu durerea gingiilor ....pupici dulci

Laura spunea...

da..trece timpul si crestemdin ce in ce mai mari...poopam si noi cu mare drag

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet