Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

Primul craciun

                                Primul meu craciun....tare frumos a fost. Imediat dupa ce am sarbatorit 6 lunite a venit si craciunul. Mi-a facut mami costumas de craciunel care a avut si succes de altfel.Si alte mamici au cerut la fel si asa am mai avut cativa prieteni de pe forum si de prin alte parti care au purtat costumase la fel.
                                Revenind la craciun, pentru mine nu a fost mare diferenta fata de o zi obisnuita. Inca nu constientizez eu toate aspectele craciunului.Dar mi-a placut sa fac poze, sa merg la bunici in vizita, sa ma plimb cu mami si tati, sa vad zapada, s-o ating. Mami spune ca a fost un craciun special, pentru ca a fost primul craciun in 3.
                               Dar mai bine va las sa ma admirati in postura de craciunel vesel si nazdravan:1 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

mosule ce tanar esti...si smecher...esti un scump...si ai o mamica tare talentata...si noi avem o rochita de craciunita de la mami a ta...va pupam cu mare drag...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet