Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

O noua descoperire

                               Ca sa vedeti cat sunt de nazdravan, sa va povestesc ce-am descoperit eu zilele astea. Ce credeti? Sertarele ....stiti cat de multe am gasit acolo? Eheeeee.....Imi place la nebunie sa cotrobai prin ele si sa iau tot ce gasesc: incarcatoare de telefon, cabluri, linguri, furculite, foi, tot ce pot lua...toate-s interesante.


                               La fel de interesante sunt cosurile si saculetii de gunoi. Trag de ele defiecare data cand am ocazia. Parca ma atrag. Cum sant in premergator iau directia cos si directia sertare.

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi...hartii nu gasesti??nu iti place sa le rupi???ce nazbatii ati face voi,bebelusii daca v-am lasa noi parintii

Laura spunea...

ba sigur ca le rup...si inca cum...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet