Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

5 luni

                    Noi aventuri si la 5 luni. Incep sa stau in fundulet, rad de mama focului, pap din ce in ce mai bine,incerc sa ma ridic  si ma rostogolesc foarte bine spre laterale.
                    Daca pana acum eram un zambaret, acum rad cu gura pana la urechi la majoritatea sunetelor noi. Toate imi plac si ma amuza enorm.
                    Si la capitolul miscare am facut progrese: stau foarte bine in fundulet si incerc sa ma ridic si ma rostogolesc cat pot de des de pe o parte pe alta, de pe burta pe spate si asa mai departe. Intre timp am descoperit ca pot sa-mi prind si picioarele si asta ma ajuta la rostogoliri. Dar imi place sa le si rontai. Nu stiam ca si picioarele pot fi utile la durerile de gingii. He he...


                     In rest ma chinuie in continuare gingiile si nici urma de dinti. Imprastii balute peste tot si rontai tot ce prind.2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

zambaret mic...hai ca te faci mare si trec durerile...pup

Laura spunea...

da...asa e...multumim deea!poop

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet