Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
sâmbătă, 27 martie 2010

Primii pasi!

                               Asta e o zi demna de notat la capitolul premiere.Azi am facut primii pasi si sant tare mandru ca am reusit singurel.Si nu am facut doar 2-3 pasi ci mai multi.

                               Mami si bunica au izbucnit in lacrimi cand m-au vazut...sentimentaliste femeile astea....offff...Cum m-au vazut nu le venea a crede ca am reusit.Se asteptau cu totii, ca de ceva timp merg si alerg tinut de manute sau doar de o manuta, dar credeau ca mai dureaza cel putin o luna pana sa prind curaj..De-acum sa vedeti voi fugareala ...ha  ha!

3 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ spunea...

dragul de el ... bvo si tot inainte la mai multi ...pupicei de la david

Afrodita spunea...

felicitari printule! are mama baiat mare!

tweety'lik cristinik spunea...

felicitari razvanel...esti un scump...te-ai facut baiat mare...acum o sa alergi toata casa si o sa faci numai prostii...asa???

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet