Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
duminică, 14 martie 2010

De la plimbarica la bunica

                               Azi am fost intr-o plimbare pentru ca era foarte frumos afara: mult soare si destul de cald.Si cum bunica sta aproape , i-am facut si ei o vizita.Tare s-a mai bucurat ea sa ma vada.M-a pupacit si m-a alintat si ne-am jucat, ne-am plimbat dar m-am si smiorcait putin...de parca se putea si altfel.
                               Am facut si doua poze ca n-am vrut deloc sa stau la fotografiat. Eu vroiam miscare, plimbare si ma saturasem de atatea hainute pe mine.Dar a fost frumos. Mi-a placut sa ies din nou la plimbarica si mai ales s-o vad si pe buni.I-am arat ce frumos mai zambesc eu si cum stiu eu sa tip mai nou.Abia astept urmatoarea data.

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet