Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
joi, 11 martie 2010

Nazdravanii

                              Dupa o zi plina de foiala, energie, alergatura, scandal si maraiala a venit seara.Eram tare obosit asa ca a urmat o baita pe cinste si o balaceala lunga cum imi place mie.Parca sunt un pestisor.Imi place sa stau in apa si sa ma balacesc cat de mult.                              Si la balaceala am descoperit ceva ce nu observasem pana acum: cum curge apa de la robinet.Daaaaa....minunaaaaaat...si am tot incercat s-o prind cu mainile si nu puteam.Oare de ce? Si nu m-am lasat cu una cu doua..am insitat si-am insitat pana a facut mami ceva de s-a oprit.
                              N-am prea multe poze cu noua nazdravanie dar ceva tot e:

3 comentarii:

¨”°S•Mariposa•S°”¨ spunea...

Dragul de el ... Se face tot mai frumos ...

Razvan spunea...

multumim lore...toti sunt minunati si din ce in ce mai frumosi...poop

andreea spunea...

si seman cu mami:)

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet