Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 22 noiembrie 2010

Scaldatul

                               Cum e traditia, joi a fost botezul si sambata scaldatul. Mi-au pregatit baita cu tot felul de lucruri care se zice ca-s traditionale si fiecare au cate un simbol. Si mi-au pus banuti, aur, seminte de la tot felul de plante, petale, lapte, miere, zahar, tamaie, busuioc, apa sfintita, mir,iconita,ou crud( pe care nu l-am spart), muguri de brad si tot felul de alte chestiute:


                                Au venit nanii, ne-am jucat si au pregatit baita. Am stat cumintel si m-am balacit, ca doar imi place apa tare mult.M-as balaci toata ziua. Si cu atat lume in jurul meu si atata atentie, cum sa refuz?M-a spalat nana bine, m-a sters si mi-a suflat cu busuioc si zahar, cum e traditia si mi-a facut masaj cu mir, apoi m-a imbracat foarte frumos si m-a pupacit si dragalit pana au plecat acasa.

                               Cum era si normal, am facut si poze:
                                                                       Cu mami si tati:
Cu bunicii:


Cu mami si bunica:


Cu nanii:1 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

te-ai facut un smecher si un frumos...doar ai cu cine semana...sa-ti fie de bine botezul si multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun in viata!!

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet