Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
duminică, 9 mai 2010

Inca 2 dintoci

                               Pe 5 mai a spart in sfarsit dintocul nr 3, un dintoc de sus. Mult l-am mai asteptat si ne-a tot pacalit cu simptome ca vine, si uite ca a venit. Mult chin, mult plans, febra si dureri.Dar a meritat, in sfarsit si-a facut loc prin gingie.

                               Pe 8 mai, surpriza!Dintocul nr 4 si-a facut si el aparitia.Acum am 4 dintoci iesiti si se pare ca jos mai urmeaza cel putin unul in curand. Abia astept sa scap de durerile astea de dintoci ca tare ma mai chinuie si nu ma lasa sa ma joc si sa ma odihnesc in voie.

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet