Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 2 aprilie 2010

Ziua bunicii

                               Prima aniversare ca si bunica....eee...e ceva nu?Pai si eu sa lipsesc? neeeeeeeeee...Mai spre seara..pe 29 martie...ca atunci e ziua bunicii m-au infofolit mami si tati si m-au scos o plimbare.
                              Am admirat pe drum toate luminitele si masinile si tati m-a tinut pe dupa gat.Tare mi-a placut...Ajunsi la bica i-am dat floricelele si cadoul si i-am promis ca la anul o sa pot spune si eu ''la multi ani bunico!''.
                             Tare m-a mai pupacit ea si m-a dragalit, m-a plimbat de manute si a admirat cat de bine stau eu pe picioruse.Chiar m-a si admirat facand pasi.Si cum nu puteau lispi pozele de la prima ei aniversare ca bunica...ia admirati-ne.Nu-i asa ca santem frumosi?

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet