Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 10 ianuarie 2011

Craciun 2010

                              Craciunul asta tati ne-a facut o surpriza si ne-a dus la munte, la Gheorgheni.Ne-am distrat din plin si eu m-am bucurat de fiecare moment.Mai greu a fost drumul cu masina, pentru ca mie mi-a fost cam rau si a trebuit sa oprim cam de multe ori.Dar a meritat din plin.

                               Prima seara cand am ajuns, chiar in ajunul craciunului a venit mosul cu multe daruri si vorbe frumoase si am sarbatorit impreuna cu toti copiii, iar mami ne-a imbracat pe toti in craciunei si craciunite ca sa traim din plin spiritul acestei sarbatori.















                               Apoi am desfacut cadourile si ne-am jucat cu tot ce am prins in mana. Fiind si noi mai mici nu stiam care jucarie este a noastra si care a altui copil, asa ca ne-am bucurat cu totii de toate darurile.Eu am stat cel mai mult cu finuta Karina si ne-am jucat mult impreuna. Tot cu ea am desfacut primele daruri si am testat jucariile.









                               A doua zi am impartit cu totii jucariile si ne-am distrat copios.






                              Pe la amiaza am iesit afara la sanie .Era o vreme numai buna cu un aer cald, fara pic de ger sau frig. Ne-am plimbat cu saniuta, ne-am batut cu bulgari si am facut multe poze frumoase.




















                              A treia zi am iesit din nou la sanie, dar de data asta la o sanie mult mai mare...una trasa de cai. Eu am adormit la un moment dat si Karina la fel. Totusi pana atunci ne-am bucurat din plin de plimbare.



                              Pe seara ne-am imbracat in renii mosului si am mai tras o joaca demna de tinut minte. Bineinteles ca parintii au stat cu ochii numai pe noi si au facut o multime de poze din care va arat si voua o mica parte.












                              A patra zi pe la pranz am plecat spre casa dar nu inainte sa mai facem cateva poze, mai ales ca incepuse sa ninga atat de frumos.





Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet