Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 22 noiembrie 2010

Botezul !

                               Da...marele evniment!Mult asteptatul eveniment...Multa lume se tot intreba...oare cand vine si ala? Oare cand intra si ei in rand cu lumea ( ei adica mami si tati)...si multe intrebari de genul.Dar ce nu stie lumea e ca mami si tati au vrut ca botezul sa fie cand eu fac 1 an, ca sa ma bucur si eu de ziua mea, sa dansez si eu cu mami, sa gust din tortuletul meu si sa ma bucur de  compania celor dragi.
                               Dar sa nu lungim vorba. Sa trecem la subiect, sau mai bine zis la poze, ca sigur astea le asteptati mai mult..hi..hi.Botezul a fost la biserica Barboi din Iasi unde s-au cununat si mami cu tati, iar nasii mei au fost nasii lor de nunta:

                               Ce pot eu sa va povestesc e ca am plans foarte mult, ca orice copil mirat de faptul ca nu il tine mami sau tati in brate ci alti oameni si nervos de fumul din biserica, de faptul ca fac baita la o ora la care nu-s obisnuit si de faptul ca nu pot face eu ce vreau. Asa ca am plans mult si bine, cum spune o vorba.
                               Nana si nanul au vrut sa ma imbuneze si m-au alintat si m-au dragalit si au incercat toate metodele, dar degeaba...nu m-am lasat si am plans pana la epuizare.
                               Dupa eveniment,am facut multe poze si va arat si voua cateva:

                                                                          Cu nanii:

Cu mami si nana :
Cu nanul mic:

Cu mami si nanul mic:

Cu bunica:

Cu mami:



1 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

super...desi zici tu ca ai plans tare mult cred ca a iesit foarte frumos...pupici scump mic

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet