Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 22 noiembrie 2010

Am revenit!

                  
                       Eeee...nu am mai postat de mult timp..tare demult. Dar nu-i nimic, revenim in forta cu toate noutatile.Ce s-a intamplat?Pai ne-am mutat in casuta noua, la propriu. Am plecat de la apartament si ne-am mutat la casa, lucru pe care mami si tati si bunicii si-l doreau de ceva timp.Se vede ca le-a iesit.
                        Si pentru ca ne-am mutat,  foarte greu am reusit sa le rezolvam pe toate dar foarte greu am avut acces la net. Dar cum spuneam, recuperam in forta.Avem multe de povestit despre botezul meu, despre motul meu, despre ziua mea, despre casuta noua, despre maselutele care au iesit zilele astea, despre nazdravaniile mele si cate si mai cate.
                         Asadar, tineti-va aproape ca revenim cu ultimele(multe) noutati!

1 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi..ce mare te-ai facut ...esti un scump...un adevarat cavaler!!pupici

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet