Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
duminică, 9 mai 2010

10 luni

                                Desi n-a reusit mami sa anunte la timp noutatile, va recupera acum.Am ajuns si la varsta de 10 luni.Mami zice ca tare repede au mai trecut. Inca un pic si fac anul.
                                Acum merg foarte bine tinut de manute sau chiar doar de una, pentru ca deseori ma incapatanez sa merg doar de o manuta. Acusi o voi refuza si pe asta si voi merge singurel.Atunci sa vedeti voi distractie pe mine!
                                 Am descoperit deja mai toate coltisoarele unde pot ajunge singurel,toate sertarele si locurile pe care le pot controla. Ma ridic singurel de jos ajutandu-ma de cate ceva si daca nu e nimic in preajma ma ajuta mami.Merg tinandu-ma de mobila. Dar ce imi place cel mai mult este sa merg de-a busilea.Ba chiar alerg la viteza pe care o am.




                                 Tot acum am descoperit joaca, prinselea si ascunselea. Ma joc cu mami si ma amuz teribil.Imi pun tot felul de prosoape si hainute peste ochi sa ma ascund si cand le dau jos ma amuz copios.Iar cand joc prinselea cu mami e si mai amuzant. Pe gresia de pe hol am mai multa viteza si ies tiptil din camera, iar cand ajung pe hol iau viteza pana in celelalte camere si rad in hohote de mami cum incearca sa ma prinda.

                                O alta noutate este aceea ca desi nu stiu eu sa exprim in cuvinte ce vreau, am dezvoltat un limbaj al semnelor cu mami, tati si bunii. Cand vreau in brate intind manutele si strang din pumni.Cand vreau plimbare ii prind cu cate o manuta de mainile lor si ma ridic in picioare.Cand vreau joaca merg de-a busilea spre hol si ma intorc asezandu-ma in fundulet. Astept sa vina ei dupa mine.
                               

2 comentarii:

Unknown spunea...

esti un scump si jumatate si toate lucrurile ce le povesteste mami tau aici, le descopar pe zi ce trece si la dariuselul meu....sa cresti mareeee si sanatos si asteptam noi intamplari cu tine si poze!

Razvan spunea...

multumim marius...urmeaza...desigur noi aventuri ale nazdravanului...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet