Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 22 martie 2010

Printre razele de soare


                               Ne-am trezit de dimineata
                               Cu un mare chef de viata
                               Si era asa un soare
                               C-am plecat la o plibare
                               Printre razele de soare...

                                Plimbare? plimbare? cand am auzit eu, eram mai ceva ca flocosul catelus din reclama de la telefoane...Si era soare si frumos si cald...numai bine de iesit. Pacat ca era tati plecat...of serviciul asta...
                                Si ne-am imbracat , si am pregatit provizii cu papica, laptic si ceiut si ne-am pornit la drum..spre strabunica..la tara. Si ajuns acolo imi sclipeau ochii de bucurie si imi radia fata de fericire...m-am plimbat cu mami de manute prin toata gradina si printre flori si printre gaini si pe langa catel.Tare l-as fi smotocit eu ca pe catelul de acasa dar a zis mami ca asta nu sta...si are mai multi dinti ca mine.
                                Asa ca m-am hotarat: astept sa-mi mai iasa dinti si dup-aia mai vad eu .Ce crede el...
                                Dupa frumoasa zbantuiala printre razele de soare ne-am dus in casa la umbra si la papat si eu am rontait carnita la gratar si painica ...he  he ce bun a fost. Se vede?Aici am facut cateva poze cu bunica:


                               Si dupa plimbare si papica...ce credeti ca a urmat? Somn...normal..Am dormit pana acasa.Si cand m-am trezit mai vroiam la plimbare.Dar era tarziu si nu se mai putea.Asa ca abia astept sa vina primavara de-adevaratelea sa ma bucur de soare in fiecare zi.

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet