Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
miercuri, 3 martie 2010

N-am somn

                            Seara parca sunt bagat in priza. Nu am stare deloc...sant mai rau ca argintul viu.Nu le mai ajung maiinile parintilor si bunicilor sa ma tina si sa incerce sa ma oboseasca la joaca poate dorm si eu mai bine. Dar eu nu si nu. Vreau sa ma joc...sa vad...sa prind...sa musc...sa topai...sa alerg....orice numai somn nu vreau .
                             Si ce credeti ca faceam eu aseara pe 12 noaptea? Nuuuuu..nu dormeam.Mergeam la plimbare prin casa. Ma tineau pe rand de manute si se cocosau cu totii doar doar oi obosi.He he...m-am plimbat eu mult si bine pana sa adorm.


                              Si la somn la fel...da-i cantat, da-i leganat, da-i chinuiala si eu nu si nu.Intr-un final am adormit intins langa mami.Mi-a spus ''Ursuletul Martinel'' si am ras,si am chicotit, si ma-m foit pana am adormit.

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi...ce comic esti...dintisorii sunt de vina..asa este si Nicol..la fel face...pupam printul alintat si pe mami

blog de pici:) spunea...

Bravo Razvanel:) tine-o tot asa! esti un baiat mare si tare dragalas!

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet