Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
luni, 8 februarie 2010

Primele zile acasa



                             In sfarsit acasa. Desi am stat doar 3 zile in spital..pare enorm cand esti acolo.Si vroiam acasa amandoi...si eu si mami. Vroiam sa il vad si eu pe tati, sa-i vad pe bunici , pe nasi  si pe toti cei dragi noua.
                             Si uite ca am ajuns si acasa. Dupa minunatul vaccin si laudele de rigoare tati ne-a trimis sus in salon bagajul cu hainutele mele si m-a facut mami frumos, mi-a pus bratarica rosie la manuta si am coborat bucurosi. Abia asteptam sa ne vedem acasa. Sa stau in patutul meu si sa nu mai aud alti copii plangand.


                              Ajunsi jos bineinteles ca si tati si bunicii nu stiau care mai de care sa ma priveasca, sa ma pupe si sa ma tina la ei.He he...dar mami, ca sa nu se supere nimeni m-a tinut ea pana acasa.Si acasa la fel...toti prin jurul meu sa ma vada, sa ma pupe, sa aprecieze cu cine seman mai mult.Clar seman cu tati.Asta a fost primul verdict.

                              Si uite-asa au trecut zilele si veneau tot mai multi sa ma vada, sa ma cunoasca, sa aprecieze cu cine seman mai bine sa intrebe tot felul de detalii legate de mine: am colici? mananc bine? dorm bine? plang mult? ii las pe ceilalti sa doarma bine? si asa mai departe...
                               Cel mai amuzant fapt a fost acela ca deja nu mai semanam doar cu tati...unii mai spuneau ca seman si cu mami...si cu bunicii...eheee...dar asta e...norocul meu ca eram cam somnoros si nu prea le auzeam discutiile.

                               Cam asa am petrecut eu primele zile acasa: inconjrat de toti cei dragi, cu multe vizite, vorbe bune, urari calde si aprecieri.

0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet