Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
joi, 11 februarie 2010

Prima luna de viata

                             In prima luna m-am schimbat foarte mult de la o zi la alta. Pielea mea s-a mai intins, s-a mai albit, a devenit mai catifelata. Incet-incet am deschis ochii si am intors capul spre vocea mamei.Mai tarziu o sa intorc eu privirea si spre ceilalti.
                             Se spune ca in prima luna am putut vedea pana la 20-25 de cm in fata ochilor si m-au atras petele de culoare si formele rotunde.Spre sfarsitul primei luni am inceput sa tin ochii mai mult timp deschisi, sa ma intind, sa ma dezmortesc si sa mai renunt la pozitia ,,ghemuit''.
                             Si cele mai frumoase momente zice mami ca erau atunci cand o prindeam de mana pe ea, pe tati, pe bunici, pe unchiu'.


0 comentarii:

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet