Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

Jumatate de an!

                      Yupiiiiiiiiiiiiiiiii...am ajuns si la jumatate de an. Ce mare am mai crescut. Au trecut 6 luni interesante pline de aventuri si descoperiri.Si stiu ca si ce urmeaza va fi la fel de interesant.
                        Acum sant foarte energic, vreau sa ma misc cat pot de mult si sa vad, sa ating, sa gust cat mai multe obiecte. Totul in jur ma fascineaza si ma minunez la fiecare lucru nou chiar daca l-am mai vazut si ieri sau acum jumatate de ora. Tare mult ma ajuta si premergatorul.Cu el ma plimb in voie.

                       Si am mai descoperit ceva: manutele alea gustoase ale mele au si niste chestii care se misca..si asa le mai examinez. Mami zice ca sunt degetelele mele.Interesanta chestie...si sant si utile in ultima vreme..ma ajuta sa apuc tot felul de obiecte dar cel mai interesant e cand se misca ele asa singure. Cum or face?Ma juta ele sa prin obiectele mai mici, sa scutur jucariile, sa apuc jucariile si ce mai gasesc la indemana.

                      Acum stau in fundulet si fara ajutor si incerc sa ma ridic in picioare. De-a busilea nu vreau sa incerc...ma enervez sa stau pe burta si sa nu ma pot misca inainte sau inapoi...


                      Tot luna asta am inceput sa scot ceva sunete gen ''mam-mmma'', ''gai'', ''gai-ga''''ah'', ''aaaa''. si cam atat. Le repet cu mare placere si de multe ori imi place sa tip din senin. Nu stiu de ce, dar imi place cum se aude. Apoi ma amuz teribil de sunet si de reactia celorlalti.



                      Si in afara de faptul ca am sarbatorit 6 luni, imediat a venit si Craciunul.Primul din viata mea. Deci am sarbatorit doua evenimente.Mi-a placut tare mult sa ma joc la bradut, sa trag de globulete si beteala.Dar asta e alta poveste.

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi..ce comic esti..mai ales la faza cu degetelele...le numeri si tu ca sa vezi daca sunt toate???nu te intinzi dupa telecomenzi si telefoane,tot ce are butoane??eu sunt convinsa ca da..

Laura spunea...

ei cum nu? tot ce are butoane e interesant...si nu numai...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet