Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
joi, 11 februarie 2010

Am o luna

                      Da...a trecut atat de repede si eu m-am schimbat atat de mult. Am implinit o luna si urmatoarea se anunta tot mai interesanta.
                       De  la o luna la doua luni am inceput sa-mi tin mai bine capul.Se cam mira lumea prin jurul meu spunand ca-i devreme, dar eu sant un barbatel voinic.He he...
                       Tot atunci am inceput sa misc mai mult manutele si sprancenele si ochii si am inceput sa fiu mai...''vorbaret''.Desi nu vedeam foarte bine, ma atrageau toate zgomotele si sunetele noi.Eram foarte fascinat si de miscarile alea ciudat pe care le fac cei din jurul meu cand vorbesc. Ma uitam uimit la buzele lor si incercam sa imit unele miscari.Nu prea imi ieseau mie dar  nu era nici o graba.Si zilnic faceam miscari din buze si din limbuta..poate-poate iese ceva.



                       Desi multora le place pe burta in perioada aia...mie nu prea mi-a placut. Nici acum nu-mi place prea mult dar cred ca m-am mai obisnuit.In schimb imi placea sa stau pe spate sau pe o laterala si sa observ cat mai multe lucruri si miscari in jurul meu.
                      Tot de atunci am primele poze cu mami. Ce-i drept eu mai mult dormeam...he he...



                       Spre sfarsitul lunii a inceput sa-mi placa sa stau si in pozitie verticala. Asa observam si eu mai bine ce se petrecea prin jur.Desi cam tot somnoros eram mai mereu.


2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

hihi...ca si Nicol...nici ei nu prea ii placea pe burtica...acum a descoperit si ea ca e super pe burta

Laura spunea...

da..incet incet descopera ei ca e bine si asa.Mult i-a mai trebuit lui Raz sa isi dea seam dar a meritat

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet