Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

7 luni

                                      Si uite ca incet-incet am ajuns la zi cu evenimentele.Santem la 7 luni si acusi facem 8. Dar macar suntem la zi. Si ca sa revenim la 7 luni, iata care au fost progresele: stau foarte bine in fundulet fara ajutor si fara perne. Mai cad uneori pe cate o laterala si cateodata reusesc sa ma ridic, alteori nu.


                                      Incerc tot mai mult sa iau pozitia pentru a merge de-a busilea si in picioare. Deocamdata prefer in picioare...mai stau si singurel cateva secunde daca ma tin de marginea patului, a fotoliului si de ce mai gasesc la indemana. Fac chiar si cativa pasi daca ma tine careva de manute.Si chiar mai mult,imi place premergatorul dar a inceput sa imi placa sa ma sprijin de el stand in afara lui. Interesant nu?
                                      Imi mai place foarte mult sa fac baie in cada si sa rontai la jucariile alea moi si colorate care plutesc pe langa mine. Mai mult le rontai din cauza dintilor. Da ...luna asta mi-au iesit 2 dinti si a spart al treilea care se pare ca iese mai grelut.

                                    Si la capitotul intamplari neplacute trebuie sa mentionez ca nu imi place cand pleaca cineva din camera sau daca vad pe cineva ca nu ma ia macar putin in brate sa ma alinte si sa ma pupaceasca. Am devenit un alintat.
                                    Tot luna asta, de pe la inceput, mami mi-a prezentat olita. Si imi place sa o folosesc. Mami e tare incantata si ma pune zilnic pe ea, dar nu o sa va arat poze. Sant mult prea personale....intelegeti voi...hi hi hi...
                                    

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

felicitari pt progrese...felicitari si pt faptul ca stai pe olita...intelegem si respectam intimitatea :D

Laura spunea...

hi hi...multumim deaa ...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet