Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
vineri, 19 februarie 2010

3 lunite

                    Am ajuns si la 3 luni. Incet incet m-am dezobisnuit sa mai am un program fix de somn si le fac zile fripte parintilor.Ma trezesc cand am chef si adorm cand am chef.Si la trezire tare imi mai place sa ma intind din toate incheieturile. Intre reprizele de somn fac mare galagie si ganguresc de mama focului.



                     Tot acum am inceput si diversificarea cu sucurile de fructe si spre sfarsitul lunii mami mi-a dat si piure de fructe.Le pap cu mare placere si nu fac mofturi la nimic.Ba chiar abia astept sa vad ce gusturi noi o sa mai experimentez.
                      Am inceput sa-mi tin capul extraordinar de bine chiar si cand stau drept in brate la mami sau la tati. Sant un voinicel zic ei.Si cand stau pe burtica il tin foarte bine ridicat si incerc sa observ tot ce pot prin jurul meu.Nu vad eu mare lucru acum dar am inceput sa recunosc vocile celor dragi.



                      Si totusi cea mai mare distractie este sa stau la oglinda si sa vorbesc cu bebele de acolo.Tare ii mai zambesc si ii mai povestesc cate ceva.Si el rade la mine si imi povesteste si el si eu tare ma mai bucur.

2 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

Hihi..ce comic esti...un dulce...la fel face si Nicol...cand se trezeste se intinde iar cu oglina e cea mai buna prietena....nici nu va imaginati ca bebeii din oglinda sunteti chiar voi...:D:D..o sa va dati seama mai incolo...

Laura spunea...

o sa se prinda ei de smecherie mai tarziu...

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet