Important!

Reproducerea, modificarea , publicarea,adaptarea si utilizarea oricaror materiale de pe acest blog este permisa doar prin acceptul in scris al autorului. Nu se va permite reproducerea articolelor si fotografiilor de catre orice organizatie sau persoana.Daca sunteti interesati de reproducerea unui articol sau a unei imagini a autorului prezent pe blog, va rog sa ma contactati.

Razvan

Lilypie Second Birthday tickers
joi, 11 februarie 2010

2 luni

                  Eeee....si uite ca au trecut deja 2 luni.Parca a zburat timpul.Ma fac tot mai frumusel si tot mai vesel.Si incep sa intorc zambete tuturor celor care sunt prin jurul meu.


                  Imi place sa privesc tot ce pot. Vreau sa vorbesc cat se poate de mult dar inca nu imi iese cine stie ce. Totusi ceilalti se amuza cand ma aud. O fi de bine.
                   Tot atunci am inceput sa-mi observ manutele...ce interesant. Tare le mai rasuceam si le mai gustam sa vad ce-or fi. Si de fiecare data cand  le observam prin fata ochilor le examinam si le gustam de parca nu facusem asta si mai devreme.

                   Imi placea tot mai mult sa stau in pozitia verticala. Tot atunci deja imi tineam capul foarte bine.Incepusem  sa observ jucariile si toate zornaitorile de prin jurul meu si de cate ori aveam ocazia le gustam.


                  Am facut si al doilea vaccin si in rest au fost zile pline de chicoteli, maraieli, somn si papica.


1 comentarii:

tweety'lik cristinik spunea...

pupam nazdravanul frumos...de mic esti un scump si un smecher....ehee....

Persoane interesate

De ce am un blog?

Pentru ca multe le uitam si pentru ca asa ni le vom putea aminti cu placere oricand. Pentru ca aici toti cei dragi vor fi la curent cu ultimele mele nazdravanii...
Pentru a vedea mai bine pozele dati click pe ele si se vor mari

About Me

Fotografia mea
Razvan
Despre mine, ce pot spune? Sunt un nazdravan pus pe sotii, dar mai bine va las sa ma descoperiti singuri...
Vizualizați profilul meu complet